A1 Domžale

A1 - Začetek nečesa izjemnega

Podjetje Si.mobil d.d. je začelo uporabljati blagovno znamko A1. S tem stopamo na novo pot, ki bo vam, uporabnikom, prinesla še bolj privlačne storitve in še bolj celovito uporabniško izkušnjo.

Predstavljamo vam naš svet, neskončnih možnosti in povezav. Svet, ki nima meja. Tako kot vaša domišljija. Za povezovanje znanih stvari, da bi ustvarili nekaj novega. Imamo skupno začetno točko. Že od vsega začetka z vami A1 Domžale.

Prej Simobil, sedaj A1 Domžale.

A1 prinaša celovite telekomunikacijske rešitve, v kateri bodo združili A1 internet, televizijo ter mobilno in stacionarno telefonijo.


Ugodnosti za vas.

Polna LTE hitrost mobilnega interneta
Odslej lahko uporabniki pogovornih paketov A1 učivate v polni LTE hitrosti mobilnega interneta v najhitrejšem omrežju A1 Slovenija.

40 TV programov 2 meseca brezplačno
Mobilni telefon, tablica ali računalnik so lahko tudi televizija. Storitev A1 NOW vam za 2 meseca brezplačno prinaša 40 TV programov na vseh napravah in funkcijo Časovni preskok za ogled vseh zamujenih vsebin.

Članstvo v A1 Klubu prvi mesec brezplačno
Z nakupom različnih izdelkov in storitev v novem A1 Klubu lahko prihranite pri vašem mesečnem računu. V sodelovanju s partnerjem, kot so trenutno: Booking.com, Hervis, Big Bang, Kompas in drugimi lahko izbirate med potovanji, tehničnimi in športnimi izdelki, obiskujete koncerte in se razvajate. Članstvo v A1 Klubu je prvi mesec brezplačno.

Pripravljamo aplikacijo Moj A1
Upravljanje z naročniškim razmerjem bo postalo še bolj enostavno in hitro. Portal in mobilna aplikacija Moj A1 vam bosta omogočala upravljanje z vašim naročniškim razmerjem kar od doma. Lahko boste pregledovali račune, preverili svojo porabo, takrat, ko jo boste potrebovali.

Celostna ponudba za vaš dom
Pripravljamo celostno ponudbo, v kateri boste lahko združili A1 internet, mobilno in stacionarno telefonijo ter televizijo.

A1 Domžale
Pooblaščeno prodajno mesto
Karantanska 1, 1230 Domžale
M +386 40 410 641
@ A1.Domžale@twin-trade.si



A1

A1 domžale

A1 domžale

A1 domžale

Twin trade d.o.o.

Naše podjetje TWIN TRADE d.o.o., je podjetje za proizvodnjo, servis in trgovino, ki je bilo ustanovljeno leta 1994. Zadnih 10 let pa se ukvarjamo z uvozom prodajo in montažo...
> Več

Zastopstvo

Twin trade d.o.o.
Dragočajna 30
1216 Smlednik
GSM: 040 410 640
T: 01 362 80 66
E: twintrade@siol.net

Trgovina Domžale

Twin trade d.o.o.
Karantanska 1
1230 Domžale
GSM: 040 410 641
T: 01 721 93 50
E: darja.rupnik@twin-trade.si